Bedrift

Vi tilbyr psykologisk bistand til dine ansatte. Psykologavtaler for bedrifter sikrer god bistand til ansatte som opplever stress og belastninger i arbeidslivet. En beredskapsavtale sikrer at bedriften mottar krisepsykologi når krisen inntreffer.

Vi tilbyr rådgivning og behandling til ansatte og ledere. Vårt spesialområde er arbeid med stress og utbrenthet, og oppfølging etter kriser.

Psykologavtale for bedrifter

En rekke virksomheter benytter Senter for Stress og Traumepsykologi som sin partner for henvisning av ansatte og rådgivning til ledere og HR avdelinger. God og tidlig støtte til ansatte er en billig investering for å forebygge sykemelding og fravær.

Vi skreddersyr avtalene til den enkelte kunde. Dette innebærer at vi avtaler hvilke problemområder ansatte kan søke bistand for og rammene for bistanden. Vi har over 20 års erfaring fra arbeid med personer som er i fare for å bli, eller er blitt sykemeldte. Erfaring viser at mange har stort utbytte av 6-10 timers behandling.

Beredskapsavtaler

Virksomheter som ønsker en garanti for rask bistand kan tegne en avtale med senteret. I samarbeid med kunden definerer vi hvilken responstid som er påkrevet og type beredskapsavtale som er mest relevant. Virksomheten får tilgang til vår beredskapstelefon som betjenes året rundt av en erfaren krisepsykolog.

En beredskapsavtale innebærer at kunden har tilgang til våre tjenester alle dager, hele året, og vi tilbyr bistand innen svært kort tid.

Vår støtte kan bestå av:

  • Rådgivning og støtte til ledelsen
  • Bistå med gjennomføring av informasjonsmøter og samlinger
  • Systematisk oppfølging av kriserammede i akuttfasen og i ettertid
  • Bistand og støtte til pårørende / etterlatte
  • Bistand til pårørendesenter

Vi tilbyr også kurs og opplæring for å styrke virksomhetens kompetanse til å håndtere kriser.

Ta kontakt idag om du ønsker en prat om beredskapsavtale for din bedrift.

Priser bedrift

Konsultasjon individuell (45 minutter)1880 kr
Krisesamtale/debrief individ (60 minutter)2800 kr
Krisesamtale/debrief gruppe (60 minutter)3800 kr
Rådgivning (30 minutter)1500 kr
Egne priser gjelder for avtalekunder

Timebestilling

Timer kan bestilles på telefon 22 34 08 00, eller via kontaktskjema
Vi besvarer alle henvendelser raskt.