domino

Vårt tilbud

Siden etableringen i 1999 har vi samarbeidet med og vært leverandør til en rekke ulike private og offentlige virksomheter. Det er imidlertid ingen forutsetning at man har en fast samarbeidsavtale, vi bistår alle virksomheter som søker vår hjelp. 

Våre erfarne psykologer bistår ansatte som sliter med stress eller ulike lettere psykiske lidelser, livskriser og andre forhold som påvirker deres funksjonsevne.

Vi tilbyr også krisehjelp og oppfølging av ansatte etter kritiske hendelser.

Vi tilbyr bistand ved vårt kontor i Oslo, og vi kan også bistå virksomheten og dens ansatte der de befinner seg via videobistand. Dette innebærer at våre psykologer kan bistå ansatte uansett hvor de befinner seg. 

Psykologavtale for bedrifter

BedriftAvtale smlEn rekke virksomheter benytter Senter for Stress og Traumepsykologi som sin partner for henvisning av ansatte. Dette kan være virksomheter som opplever at ansatte utsettes for vold eller trusler om vold, eller det kan være bistand til problemer knyttet til jobbrelaterte eller private belastninger.

Vi har mer enn 15 års erfaring fra arbeid med slike avtaler, og skreddersyr avtalene til den enkelte kunde. Dette innebærer at vi avtaler hvilke problemområder ansatte kan søke bistand for og rammene for bistanden. Vanligvis inngår vi avtaler hvor den ansatte anonymt kan søke våre tjenester, og med en klar tidsramme for hvor mange timer de kan benytte. Erfaring fra arbeid med sykemeldte arbeidstakere er at mange har stort utbytte av 6-10 timers behandling.

Timebestilling

Timer bestilles på telefon 22 34 08 00, eller benytt kontaktskjema på denne siden. Vi besvarer alle henvendelser raskt.

Priser

Pris per konsultasjon (45 minutter) er 1380 kr. Egne satser gjelder for krisehjelp.

 

Ta gjerne kontakt om du har spørsmål om psykologavtale for bedrifter.