Norsk Krisetrening

Håndteringen av en krise blir aldri bedre enn de menneskene som skal håndtere krisen og de som er rammet av den. I det virkelige liv betyr det at alle ansatte i en virksomhet kan komme opp i en situasjon der kunnskap om god krisehåndtering kan være avgjørende for et best mulig utfall av krisen.

Daglig leder Rune Stuvland ved Senter for Stress og Traumepsykologi er partner i et nytt selskap, Norsk Krisetrening. Norsk Krisetrening har med støtte fra Innovasjon Norge utviklet 123Krisetrening, et e-læringskurs som øker virksomheters kompetanse i praktisk krisehåndtering og utvikler en sikkerhetskultur. Programmet etableres av toppledelsen og gjennomføres av alle ansatte. Deltagerne får en grunnleggende innføring i beredskapsplanlegging og krisehåndtering. Virksomheten har en løpende kontroll med hvordan programmet følges opp av alle ansatte.

123Krisetrening er et kurs som styrker ansattes kompetanse til å håndtere ulykker, vold og trusler om vold på arbeidsplassen. Se en video om123Krisetrening her.

Norsk Krisetrening vil om kort tid også presentere et nytt kurs som omhandler håndtering av trakassering på arbeidsplassen. Mer informasjon følger når kurset er ferdig produsert.

For mer informasjon om e-læringskurs fra Norsk Krisetrening ta kontakt på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..