Introduksjon

E-læring er svært effektivt for å bidra til å øke kompetansen i en virksomhet om aktuelle tema. Vår daglige leder Rune Stuvland er partner i Norsk Krisetrening, som utvikler e-kurs for virksomheter. Det første kurset ble utviklet med støtte fra Innovasjon Norge, og omhandler krisehåndtering og hvordan vi ivareta ansatte etter en krise. Siden har selskapet også utviklet et kurs om trakassering på arbeidsplassen.

I en begrenset periode ligger nå kurset Forebygging og håndering av trakassering gjengelig for åpent bruk. Du kommer til kurset ved å trykke på kurstittelen over her. Dersom din virksomhet har lyst til å tilby dette kurset som en del av den faste opplæringen av alle ansatte, er det bare å ta kontakt for et tilbud. 

E-læringskurs om trakassering på arbeidsplassen

Trakassering

Trakassering og uønsket seksuell oppmerksomhet er et stort tema i våre dager - men fenomenet er ikke nytt. I vårt arbeid har vi gjennom mange år møtt arbeidstagere som sliter på grunn av trakassering på arbeidsplassen, samt støttet ledere som må håndtere slike saker. 

Arbeidsmiljøloven beskriver hvordan arbeidsgiver skal organisere og legge arbeidet til rette slik at arbeidstakere ikke utsettes for trakassering. Arbeidsgiver skal forebygge at arbeidstaker utsettes for trakassering og annen utilbørlig opptreden. Det innebærer at arbeidsgiver i samarbeid med ansatte skal kartlegge og risikovurdere forhold i arbeidet som kan føre til at trakassering oppstår, og iverksette nødvendige tiltak som reduserer risikoen for at trakassering oppstår.

Dette e-læringskurset er utviklet som et verktøy for å hjelpe virksomheter å øke bevisstheten rundt dette temaet, og bidra til å redusere risikoen for at trakassering oppstår.

Kurset er berenet for alle ansatte i virksomheten, og vil bidra til økt bevisstheten rundt hva trakassering er, hvordan vi håndterer varsler om trakassering og hvordan vi ivaretar ansatte i slike saker.

For mer informasjon om kurset se her

 

E-læringskurs krisehåndtering

Norsk Krisetrening

Håndteringen av en krise blir aldri bedre enn de menneskene som skal håndtere krisen og de som er rammet av den. I det virkelige liv betyr det at alle ansatte i en virksomhet kan komme opp i en situasjon der kunnskap om god krisehåndtering kan være avgjørende for et best mulig utfall av krisen.

Norsk Krisetrening har med støtte fra Innovasjon Norge utviklet 123Krisetrening, et e-læringskurs som øker virksomheters kompetanse i praktisk krisehåndtering og utvikler en sikkerhetskultur. Programmet etableres av toppledelsen og gjennomføres av alle ansatte. Deltagerne får en grunnleggende innføring i beredskapsplanlegging og krisehåndtering. Virksomheten har en løpende kontroll med hvordan programmet følges opp av alle ansatte.

123Krisetrening er et kurs som styrker ansattes kompetanse til å håndtere ulykker, vold og trusler om vold på arbeidsplassen.

For mer informasjon om e-læringskurs kontakt oss eller send en mail til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..