Utredning
Utredning
Vi har lang erfaring med utarbeidelse av spesialisterklæringer etter personskade, og utfører oppdrag i forbindelse med voldsoffererstatning samt for forsikringsselskaper og andre som har behov for en utredning etter voldshendelse eller ulykke.

utredning2Et utvalg psykologer ved Senter for Stress og Traumepsykologi har omfattende erfaring fra arbeid med utredninger og spesialisterklæringer. Vårt fokus er utredning av personskade forårsaket av vold eller ulykker. 

Våre vanligste oppdragsgivere er advokater og forsikringsselskaper. En stor del av vårt arbeid med spesialisterklæringer er knyttet til søknader om voldsoffererstatning, men vi utfører også oppdrag for andre oppdragsgivere. Dette kan være knyttet til forsikringssaker, yrkesskade og andre forhold som krever en uhildet vurdering av skade og årsakssammenhenger.

Alle utredninger foretas med standardiserte instrumenter ved siden av kliniske intervjuer. 

For nærmere informasjon eller bestilling, kontakt daglig leder Rune Stuvland på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.