Siri Nordahl Martinsen

Utdanning
Utdannet psykolog ved Universitetet i København 2012. Per tiden i spesialistutdanning ved Norsk Psykologforening. Europeisk psykologsertifisering fra EFPA (føderasjonen av europeiske psykologforeninger) Mastergrad i Organisasjonspsykologi og ledelse, Handelshøyskolen BI 2008.

Arbeidserfaring
Bred klinisk og organisasjonspsykologisk erfaring fra både privat og offentlig sektor, bedriftshelsetjeneste og spesialisthelsetjeneste.

Kompetanse
Siri tilbyr ulike organisasjonspsykologiske tjenester som veiledning, rådgivning og oppfølging av arbeidstakere og arbeidsgivere i arbeidshelse- og arbeidsmiljøutfordringer, samt lederstøtte, lederutvikling, bistand i endring og omstillingsprosesser og bistand i konflikt, klage og varslingssaker.

Hun tilbyr også utredning, behandling og oppfølging av psykiske lidelser og livsutfordringer, som angst, depresjon, traumer, utbrenthet, stress, og sorg. Siri benytter primært en kognitiv tilnærming i terapi og tar per tiden videreutdanning i kognitiv terapi. Hun jobber ettermiddag/kveld ved senteret.